We are currently experiencing problems with our emails, if you have any questions, do not hesitate to contact us by phone on 0800 30 310
Menu
Search

Earplugs

View as Grid List
Sort by
Display per page

ALPINE PARTY PLUG

€7.00

ALPINE MOTOSAFE

€20.60

NOIZEZZ SLEEPING EARPLUGS

EARPLUGS
€7.00

NOIZEZZ SWIMMING earplugs

€7.00

NOIZEZZ FLIGHT EARPLUGS

€7.00

NOIZEZZ MUSIC MEDIUM

€44.95

NOIZEZZ MUSIC STRONG

€44.95

BESCHERM JE OREN TEGEN GELUIDSHINDER, GEHOORSCHADE EN WATER

Oordopjes kunnen je leven een stuk aangenamer en comfortabeler maken en gehoorschade voorkomen. We leven immers in een wereld waar geluid overal om ons heen aanwezig is: geluidshinder door het verkeerblaffende honden in de buurt, luide muziek, geluid op de werkvloer in een fabriek, een snurkende partner, …. Terwijl de ene er snel aan went, wordt de andere er prikkelbaar en zelfs ziek van.

Een blootstelling aan een geluidsniveau tot 80 dB gedurende 8 uur wordt gezien als de veiligheidsgrens voor gehoorschade. Het geluidsniveau van een concert of festival schommelt echter gemiddeld tussen 90 en 130 dB en kan de trilhaartjes van de gehoorgang beschadigen en je op lange termijn doof maken. Oordopjes zijn een ideaal hulpmiddel om je gehoor en je zenuwstelsel te beschermen.

Bij Internetlenzen vind je oordopjes voor verschillende doeleinden. Naast universele oordopjes bieden we ook speciale oordopjes om te slapen, om te zwemmen, om te reizen met het vliegtuig, om te werken in een luide fabriek en om naar muziekconcerten te gaan. Bestel hier je oordopjes en geniet van rust en stilte.

Filters
Sort
display