Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Acuvue - Moist

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ACUVUE - MOIST - 1 DAY - 30 PACK

ACUVUE 1 DAY MOIST combineert een langdurig comfort met het gemak van een daglens. Ze zijn beschikbaar in correcties van bijziendheid en verziendheid.
€25,00

ACUVUE - MOIST - 1 DAY - 90 PACK

De daglenzen ACUVUE 1 DAY MOST bieden een langdurig comfort in combinatie met het gemak van een daglens. Deze daglenzen zijn verkrijgbaar in correcties van bijziendheid en verziendheid.
€59,00

ACUVUE - MOIST 1 DAY - TORIC - 30 PACK

DAGLENZEN VOOR EEN STABIEL EN SCHERP ZICHT BIJ ASTIGMATISME
€31,00

ACUVUE - MOIST 1 DAY - TORIC - 90 PACK

TORISCHE DAGLENZEN VOOR EEN STABIEL EN SCHERP ZICHT BIJ ASTIGMATISME
€78,00

ACUVUE - MOIST 1 DAY - MULTIFOCAAL - 30 PACK

Deze multifocale daglenzen bieden een oplossing voor mensen die een multifocale bril dragen maar het comfort van lenzen willen. Ervaar de vrijheid van multifocale daglenzen!
€33,00

ACUVUE - MOIST 1 DAY - MULTIFOCAAL - 90 PACK

Deze multifocale daglenzen bieden een oplossing voor mensen die een multifocale bril dragen maar het comfort van lenzen willen. Ervaar de vrijheid van multifocale daglenzen!
€83,00

De Acuvue - Moist daglenzen zijn van de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische, wegwerpbare contactlenzen. Wegwerpbare Acuvue - Moist daglenzen zijn gemaakt om slechts één dag te dragen. Je zet de Acuvue - Moist daglenzen ’s morgens op en gooit ze ’s avonds weg. Zo begin je elke dag met een vers, schoon en hygiënisch paar Acuvue - Moist daglenzen zonder je zorgen te hoeven maken over lenzenvloeistof en opbergen in een houder tot ’s anderendaags.

Al de Acuvue - Moist daglenzen zijn soepel en hebben een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid zodat je ogen goed kunnen ademen, en vochtig en stralend gezond blijven. Ben je op zoek naar hygiënische contactlenzen die heel gemakkelijk zijn in gebruik, dan zijn de Acuvue - Moist daglenzen de beste optie. Bij Internetlenzen bieden we steeds de beste prijzen, je Acuvue - Moist daglenzen online bestellen doe je dus best hier. 

Filters
Sort
display