Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Acuvue - Oasys

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ACUVUE - OASYS 1 DAY - 30 PACK

PRETTIGE EN VERFRISSENDE DAGLENZEN
€27,00

ACUVUE - OASYS 1 DAY - 90 PACK

Veelzijdige daglenzen die vlot in te brengen en uit te halen zijn, en bijna de hoogste beschikbare UV bescherming op de markt hebben.
€72,00

ACUVUE - OASYS 1 DAY - ASTIGMATISM - 30 PACK

DAGLENZEN VOOR EEN STABIEL EN SCHERP ZICHT BIJ ASTIGMATISME
€33,00

ACUVUE - OASYS 1 DAY - ASTIGMATISM - 90 PACK

DAGLENZEN VOOR EEN STABIEL EN SCHERP ZICHT BIJ ASTIGMATISME
€90,00

De Acuvue - Oasys daglenzen zijn van de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische, wegwerpbare contactlenzen. Wegwerpbare Acuvue - Oasys daglenzen zijn gemaakt om slechts één dag te dragen. Je zet de Acuvue - Oasys daglenzen ’s morgens op en gooit ze ’s avonds weg. Zo begin je elke dag met een vers, schoon en hygiënisch paar Acuvue - Oasys daglenzen zonder je zorgen te hoeven maken over lenzenvloeistof en opbergen in een houder tot ’s anderendaags.

Al de Acuvue - Oasys daglenzen zijn soepel en hebben een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid zodat je ogen goed kunnen ademen, en vochtig en stralend gezond blijven. Ben je op zoek naar hygiënische contactlenzen die heel gemakkelijk zijn in gebruik, dan zijn de Acuvue - Oasys daglenzen de beste optie. Bij Internetlenzen bieden we steeds de beste prijzen, je Acuvue - Oasys daglenzen online bestellen doe je dus best hier. 

Filters
Sort
display