Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Acuvue - Oasys MAX

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ACUVUE - OASYS 1 DAY - MAX - 30 PACK

ACUVUE 1 DAY OASYS MAX 30 PACK combineert een langdurig comfort met het gemak van een daglens. Ze zijn beschikbaar in correcties van bijziendheid en verziendheid.
€32,00

ACUVUE - OASYS 1 DAY - MAX - 90 PACK

ACUVUE 1 DAY OASYS MAX 90 PACK combineert een langdurig comfort met het gemak van een daglens. Ze zijn beschikbaar in correcties van bijziendheid en verziendheid.
€90,00

ACUVUE - OASYS 1 DAY - MAX - MULTI - 30 PACK

Deze multifocale daglenzen bieden een oplossing voor mensen die een multifocale bril dragen maar het comfort van lenzen willen. Ervaar de vrijheid van multifocale daglenzen!
€40,00

ACUVUE - OASYS 1 DAY - MAX - MULTI - 90 PACK

Deze multifocale daglenzen bieden een oplossing voor mensen die een multifocale bril dragen maar het comfort van lenzen willen. Ervaar de vrijheid van multifocale daglenzen!
€110,00

De Acuvue - Oasys MAX daglenzen zijn van de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische, wegwerpbare contactlenzen. Wegwerpbare Acuvue - Oasys MAX daglenzen zijn gemaakt om slechts één dag te dragen. Je zet de Acuvue - Oasys MAX daglenzen ’s morgens op en gooit ze ’s avonds weg. Zo begin je elke dag met een vers, schoon en hygiënisch paar Acuvue - Oasys MAX daglenzen zonder je zorgen te hoeven maken over lenzenvloeistof en opbergen in een houder tot ’s anderendaags.

Al de Acuvue - Oasys MAX daglenzen zijn soepel en hebben een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid zodat je ogen goed kunnen ademen, en vochtig en stralend gezond blijven. Ben je op zoek naar hygiënische contactlenzen die heel gemakkelijk zijn in gebruik, dan zijn de Acuvue - Oasys MAX daglenzen de beste optie. Bij Internetlenzen bieden we steeds de beste prijzen, je Acuvue - Oasys MAX daglenzen online bestellen doe je dus best hier. 

Filters
Sort
display