Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Betalingen

 

BETALINGSMODALITEITEN

 

Het is mogelijk de betaling uit te voeren tussen de verschillende lidstaten van de Europese gemeenschap zonder bijkomende kosten door middel van een bankoverschrijving.

Voor uw bestelling op onze site kan u rekenen op een beveiligd betaalsysteem met de creditcards Visa, MasterCard en Bancontact.

U kan ook betalen via overschrijving op volgende rekening:

KBC : 737-0147275-72
IBAN : BE38 7370 1472 7572
bic : KREDBEBB

of

CRELAN : BE48 1030 4726 4027
bic : NICABEBB

A. Saveryslaan 29
9800 Deinze

Indien de bank of kredietinstelling weigert de betaling toe te laten, dan mag internetlenzen.be de verkoop als onbestaande beschouwen.

internetlenzen.be verzekert de volledige vertrouwelijkheid van uw inlichtingen in verband met uw bank, die beveiligd zijn door het SSL protocol, dat op het ogenblik van uw betaling met bankkaart automatisch de geldigheid van de toegangsrechten controleert en alle uitwisselingen van inlichtingen scrambelt om er de vertrouwelijkheid van te waarborgen.

Internetlenzen.be heeft haar betaalsysteem toevertrouwd aan een bedrijf, dat gespecialiseerd is in beveiligde betalingen op internet: MOLLIE e-commerce.

De uitwisseling van gevoelige inlichtingen - zoals het nummer van de kredietkaart - gebeurt tussen de klant en de site van MOLLIE e-commerce; Internetlenzen kent deze inlichtingen niet.

Op het ogenblik van het coderen van het nummer van uw kredietkaart bevindt u zich inderdaad niet meer op onze servers, maar wel op de beveiligde servers van MOLLIE e-commerce.
Indien wij 1 MAAND na de besteldatum nog geen betaling ontvangen hebben crediteren wij de bestelling.

 

VEILIGHEID

 

  • Elke mededeling tussen de browser van de klant en MOLLIE e-commerce gebeurt met toepassing van de scramblingstechnieken SSL 128 bits. Voor de klant is het niet mogelijk een browser te gebruiken, die deze scramblingstechnieken niet zou dragen.
  • De site van MOLLIE e-commerce beschikt over een door Verisign uitgereikt getuigschrift.
  • MOLLIE e-commerce is beveiligd door verschillende firewall systemen en omzettingen van het protocol om de toegang tot de data en de betalingsprocessoren door ongewenste bezoekers onmogelijk te maken.
Filters
Sort
display