Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Biomedics Toric

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BIOMEDICS - TORIC - 6 PACK

BIOMEDICS - TORIC : TORISCHE CONTACTLENZEN VOOR EEN BETROUWBARE ZICHTPRESTATIE
€53,00

Biomedics Toric torische maandlenzen zijn contactlenzen voor astigmatisme, een brekingsafwijking van het oog die meestal wordt veroorzaakt door een onregelmatige kromming van het hoornvlies. Omdat het oog meer de vorm van een rugbybal heeft, worden lichtstralen op de ene as (horizontaal) anders gebroken dan op de andere as (verticaal). Hierdoor komen de lichtstralen niet samen in hetzelfde brandpunt waardoor voorwerpen breder of langer lijken, wat we ervaren als een wazig beeld. Astigmatisme of cilindrische afwijking kan alleen voorkomen of in combinatie met bijziendheid of verziendheid.

Biomedics Toric torische maandlenzen zijn contactlenzen die astigmatische afwijkingen corrigeren. De richting waarin het beeld wordt uitgerekt wordt uitgedrukt in graden, de as van de cilinder. Internetlenzen biedt verschillende Biomedics Toric torische maandlenzen die je hier online kunt bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Filters
Sort
display