Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Dailies Total 1 Multi

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

DAILIES - TOTAL 1 - MULTI FOCAL - 30 PACK

DAILIES - TOTAL 1 - MULTI FOCAL - 30 PACK: MULTIFOCALE DAGLENZEN VAN DE ALLERBESTE KWALITEIT
€41,00

DAILIES - TOTAL 1 - MULTI FOCAL - 90 PACK

MULTIFOCAL DAGLENS ALLERBESTE KWALITEIT
€108,00

De DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen zijn van de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische, wegwerpbare contactlenzen. Wegwerpbare DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen zijn gemaakt om slechts één dag te dragen. Je zet de DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen ’s morgens op en gooit ze ’s avonds weg. Zo begin je elke dag met een vers, schoon en hygiënisch paar DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen zonder je zorgen te hoeven maken over lenzenvloeistof en opbergen in een houder tot ’s anderendaags.

Al de DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen zijn soepel en hebben een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid zodat je ogen goed kunnen ademen, en vochtig en stralend gezond blijven. Ben je op zoek naar hygiënische contactlenzen die heel gemakkelijk zijn in gebruik, dan zijn de DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen de beste optie. Bij Internetlenzen bieden we steeds de beste prijzen, je DAILIES TOTAL Multifocal daglenzen online bestellen doe je dus best hier. 

Filters
Sort
display