Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Eye View

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

EYE VIEW - DAILY DOUX - 30 PACK

HEEL ZACHTE DAGLENZEN MET EEN BIJZONDER HOOG DRAAGCOMFORT. EYE VIEW DAILY DOUX is een zeer zachte daglens die bijzonder aangenaam draagt. Dankzij het natrium hyaluronaat, een natuurlijk ingrediënt met waterbindende en vochtregulerende eigenschappen, geniet je van een hoog draagcomfort.
€17,00

EYE VIEW - DAILY SiH RELAX - 30 PACK

UITERST SOEPELE EN AANGENAAM VOCHTIGE DAGLENZEN VOOR EEN OPTIMAAL DRAAGCOMFORT
€23,00

EYE VIEW - DAILY DOUX - 90 PACK

HEEL ZACHTE DAGLENZEN MET EEN BIJZONDER HOOG DRAAGCOMFORT EYE VIEW DAILY DOUX is een zeer zachte daglens die bijzonder aangenaam draagt. Dankzij het natrium hyaluronaat, een natuurlijk ingrediënt met waterbindende en vochtregulerende eigenschappen, geniet je van een hoog draagcomfort. De EYE VIEW DAILY DOUX daglenzen zijn aan het einde van de dag nog steeds niet droog en onfomfortabel. Dankzij het optimale design kunnen de dragers van eender welke wegwerp contactlenzen gemakkelijk overstappen naar deze daglenzen.
€37,00

EYE VIEW - DAILY SiH RELAX - 90 PACK

EYE VIEW DAILY SiH RELAX is een soepele een aangename daglens met een perfect evenwicht. De combinatie van de zuurstoftransmissie, het ontbreken van oppervlaktebehandeling, een uitstekende bevochtiging, een lage modulus en een hoge wateropname is perfect in balans. Hierdoor ondersteunen deze daglenzen een optimale ooggezondheid en draagcomfort.
€65,00

De EyeView Daglenzen zijn van de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische, wegwerpbare contactlenzen. Wegwerpbare Eye View daglenzen zijn gemaakt om slechts één dag te dragen. Je zet de Eye View daglenzen ’s morgens op en gooit ze ’s avonds weg. Zo begin je elke dag met een vers, schoon en hygiënisch paar Eye View daglenzen zonder je zorgen te hoeven maken over lenzenvloeistof en opbergen in een houder tot ’s anderendaags.

Al de Eye View daglenzen zijn soepel en hebben een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid zodat je ogen goed kunnen ademen, en vochtig en stralend gezond blijven. Ben je op zoek naar hygiënische contactlenzen die heel gemakkelijk zijn in gebruik, dan zijn de Eye View daglenzen de beste optie. Bij Internetlenzen bieden we steeds de beste prijzen, je Eye View daglenzen online bestellen doe je dus best hier. 

Filters
Sort
display