Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Focus Dailies

De FOCUS DAILIES daglenzen zijn van de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische, wegwerpbare contactlenzen. Wegwerpbare FOCUS DAILIES daglenzen zijn gemaakt om slechts één dag te dragen. Je zet de FOCUS DAILIES daglenzen ’s morgens op en gooit ze ’s avonds weg. Zo begin je elke dag met een vers, schoon en hygiënisch paar FOCUS DAILIES daglenzen zonder je zorgen te hoeven maken over lenzenvloeistof en opbergen in een houder tot ’s anderendaags.

Al de FOCUS DAILIES daglenzen zijn soepel en hebben een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid zodat je ogen goed kunnen ademen, en vochtig en stralend gezond blijven. Ben je op zoek naar hygiënische contactlenzen die heel gemakkelijk zijn in gebruik, dan zijn de FOCUS DAILIES daglenzen de beste optie. Bij Internetlenzen bieden we steeds de beste prijzen, je FOCUS DAILIES daglenzen online bestellen doe je dus best hier. 

Filters
Sort
display