Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

PROCLEAR - MULTIFOCAL - 6 PACK

MULTIFOCALE MAANDLENZEN VOOR DROGE OGEN
€64,00

PROCLEAR - MULTIFOCAL XR - 6 PACK

MULTIFOCALE MAANDLENZEN MET EEN HOGER STERKTEBEREIK
€90,00

Multifocale maandlenzen Proclear Multi zijn contactlenzen voor mensen met  presbyopie of ouderdomsverziendheid. Presbyopie is een natuurlijk proces waarbij de flexibiliteit van de ooglens geleidelijk vermindert, met als gevolg dat het oog steeds moeilijker kan focussen op dichterbij gelegen voorwerpen, maar ook op verdere objecten.

Multifocale maandlenzen Proclear Multi zijn een ideale oplossing voor presbyopie. Multifocale maandlenzen Proclear Multi volgen het oog zodat je het hele gezichtsveld kunt lezen zonder naar beneden te moeten kijken zoals met een multifocale bril. Multifocale maandlenzen Proclear Multi zorgen ervoor dat je weer scherp ziet op alle afstanden, zowel dichtbij als veraf. Begin je ook last te krijgen met het lezen van de kleine lettertjes, opteer dan voor multifocale maandlenzen Proclear Multi. Internetlenzen biedt verschillende multifocale maandlenzen Proclear Multi aan, die je hier online kunt bestellen aan de beste prijs.

Filters
Sort
display