Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Torische Maandlenzen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ACUVUE - VITA - FOR ASTIGMATISM - 6 PACK

ACUVUE - VITA - FOR ASTIGMATISM : MAANDLENZEN VAN HOOG COMFORT VOOR ASTIGMATISME
€40,00

ULTRA - FOR ASTIGMATISM - 6 PACK

BAUSCH+LOMB ULTRA VOOR ASTIGMATISME (6-PACK MAANDLENZEN)
€57,00

ULTRA - MULTIFOCAAL - FOR ASTIGMATISM 6 PACK

ULTRA COMFORTABELE TORIC MULTIFOCALE CONTACTLENZEN
€115,00

PUREVISION 2 HD - TORIC FOR ASTIGMASTISM - 6 PACK

MAANDLENZEN VOOR EEN ONGELOFELIJK SCHERP ZICHT BIJ ASTIGMATISME
€49,00

SOFLENS - TORIC FOR ASTIGMATISM - 6 PACK

MAANDLENZEN VOOR STABIELE CORRECTIE
€50,00

TOTAL 30 - FOR ASTIGMATISM - 6 PACK

VERBETERDE HYDRATATIE Deze nieuwe maandlenzen van Alcon hebben een verbeterde hydratie dankzij het toevoegen van de nieuwe HydraGlyde Moisture Matrix technologie. De contactlenzen blijven nu de hele dag bevochtigen waardoor ze extreem comfortabel zijn. Maandlenzen durven wel eens vuil te worden, maar dankzij de SmartShield technologie zijn de AIR OPTIX PLUS HYDRAGLADE vuilafwerend. Deze versie van de AIROPTIX maandlenzen zijn speciaal voor mensen met astigmatisme en corrigeren vlot de typische wazigheid.
€65,00

AIR OPTIX - HYDRAGLYDE - FOR ASTIGMATISM - 6 PACK

VERBETERDE HYDRATATIE De AIR OPTIX - HYDRAGLYDE nieuwe maandlenzen van Alcon hebben een verbeterde hydratie dankzij het toevoegen van de nieuwe HydraGlyde Moisture Matrix technologie. De AIR OPTIX - HYDRAGLYDE contactlenzen blijven nu de hele dag bevochtigen waardoor ze extreem comfortabel zijn. Maandlenzen durven wel eens vuil te worden, maar dankzij de SmartShield technologie zijn de AIR OPTIX PLUS HYDRAGLADE vuilafwerend. Deze versie van de AIROPTIX maandlenzen zijn speciaal voor mensen met astigmatisme en corrigeren vlot de typische wazigheid.
€52,00

BIOFINITY - TORIC - 6 PACK

BIOFINITY - TORIC : TORISCHE MAANDLENZEN MET BIJZONDER STABIEL ZICHT
€51,00

BIOFINITY - TORIC XR - 6 PACK

BIOFINITY - TORIC XR : TORISCHE MAANDLENZEN MET BIJZONDER STABIEL ZICHT BIJ ASTIGMATISME
€98,00

PROCLEAR - TORIC - 6 PACK

HYDRATERENDE TORISCHE MAANDLENZEN
€52,00

PROCLEAR - TORIC XR - 6 PACK

HYDRATERENDE TORISCHE MAANDLENZEN MET HOGERE CYLINDERS
€95,00

AVAIRA VITALITY - TORIC - 6 PACK

SILICONE HYDROGEL TORISCHE MAANDLENZEN VOOR EEN UITZONDERLIJK DRAAGCOMFORT
€43,00

BIOMEDICS - TORIC - 6 PACK

BIOMEDICS - TORIC : TORISCHE CONTACTLENZEN VOOR EEN BETROUWBARE ZICHTPRESTATIE
€53,00

Torische maandlenzen zijn contactlenzen voor astigmatisme, een brekingsafwijking van het oog die meestal wordt veroorzaakt door een onregelmatige kromming van het hoornvlies. Omdat het oog meer de vorm van een rugbybal heeft, worden lichtstralen op de ene as (horizontaal) anders gebroken dan op de andere as (verticaal). Hierdoor komen de lichtstralen niet samen in hetzelfde brandpunt waardoor voorwerpen breder of langer lijken, wat we ervaren als een wazig beeld. Astigmatisme of cilindrische afwijking kan alleen voorkomen of in combinatie met bijziendheid of verziendheid.

Torische maandlenzen zijn contactlenzen die astigmatische afwijkingen corrigeren. De richting waarin het beeld wordt uitgerekt wordt uitgedrukt in graden, de as van de cilinder. Internetlenzen biedt verschillende torische maandlenzen die je hier online kunt bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Filters
Sort
display