Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Acuvue - Vita - Toric

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ACUVUE - VITA - FOR ASTIGMATISM - 6 PACK

ACUVUE - VITA - FOR ASTIGMATISM : MAANDLENZEN VAN HOOG COMFORT VOOR ASTIGMATISME
€40,00

Acuvue Vita Toric torische maandlenzen zijn contactlenzen voor astigmatisme, een brekingsafwijking van het oog die meestal wordt veroorzaakt door een onregelmatige kromming van het hoornvlies. Omdat het oog meer de vorm van een rugbybal heeft, worden lichtstralen op de ene as (horizontaal) anders gebroken dan op de andere as (verticaal). Hierdoor komen de lichtstralen niet samen in hetzelfde brandpunt waardoor voorwerpen breder of langer lijken, wat we ervaren als een wazig beeld. Astigmatisme of cilindrische afwijking kan alleen voorkomen of in combinatie met bijziendheid of verziendheid.

Acuvue Vita Toric torische maandlenzen zijn contactlenzen die astigmatische afwijkingen corrigeren. De richting waarin het beeld wordt uitgerekt wordt uitgedrukt in graden, de as van de cilinder. Internetlenzen biedt verschillende Acuvue Vita Toric torische maandlenzen die je hier online kunt bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Filters
Sort
display