Wij ondervinden momenteel problemen met onze mails, mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 0800 30 310

Weeklenzen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ACUVUE OASYS 6 PACK

WEEKLENZEN VOOR GEBRUIK IN DROGE OMGEVINGEN
€25,00

ACUVUE OASYS 12 PACK

WEEKLENZEN VOOR DROGE OMGEVINGEN
€48,00

ACUVUE OASYS 24 PACK

ZUURSTOF DOORLATENDE WEEKLENZEN
€95,00

ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM 6 PACK

BUITENGEWOON COMFORTABELE WEEKLENZEN VOOR ASTIGMATISME
€35,00

ACUVUE OASYS MULTIFOCAL 6 PACK

WEEKLENZEN VOOR GEBRUIK IN DROGE OMGEVINGEN
€40,00

ACUVUE OASYS TRANSITIONS 6 PACK

WEEKLENZEN VOOR GEBRUIK IN DROGE OMGEVINGEN ACUVUE OASYS with TRANSITIONS® zijn herbruikbare contactlenzen die speciaal ontworpen zijn voor mensen met drukke dagen en veeleisende activiteiten die de ogen belasten en uitdrogen.
€32,00

ACUVUE 2 6 PACK

ULTRADUNNE WEEKLENZEN ZONDER SILICONE HYDROGEL
€26,00

EEN WEEK LANG, DAG EN NACHT CONTACTLENZEN DRAGEN

Weeklenzen zijn een vrij recente categorie zachte en zuurstofdoorlaatbare contactlenzen die vooral heel praktisch zijn. In tegenstelling tot de dagelijks wegwerpbare daglenzen, kun je weeklenzen een week lang dag en nacht blijven doordragen of 14 dagen enkel overdag (zie technische fiche).

Het voordeel in vergelijking met maandlenzen is dat je weeklenzen niet dagelijks hoeft uit te doen om ze schoon te maken en te desinfecteren. Na zes nachten geef je je ogen een nacht rust en draag je geen contactlenzen. De volgende ochtend zet je een nieuwe paar weeklenzen in. Weeklenzen geven altijd een fris en comfortabel gevoel zodat je bijna vergeet dat je ze draagt. Heb je lange dagen en weinig zin om je elke avond zorgen te maken over je contactlenzen, dan zijn weeklenzen voor jou de ideale keuze. Internetlenzen biedt verschillende soorten weeklenzen aan de beste prijzen, bestel daarom je weeklenzen online hier.

Filters
Sort
display